loftleer4
loftleer6

CROSS

Render-Courtains22
isometrie7
gr1

MUSEUM

Render-museo
isometrie6
gr2

Villa Romana

vila-romana2
isometrie5
gr3

THE COW

cow-model_02
isometrie4
gr4

FUNCTIONAL
VILLA

functional-villa1
isometrie3
gr5

CARTESIAN VILLA

cartesian-villafinal
isometrie2
gr6

PENTHOUSE W

mirrorbox
isometrie1
gr7
penthouseW_01-2-32
regalleer2-01
regalleer-01-01
Mappelayout_3_1
bigpers_6
Mappelayout_3_2
Mappelayout_3_3
Mappelayout_3_4
Mappelayout_3_5
Mappelayout_3_6
Mappelayout_3_7
Mappelayout_3_8
Mappelayout_3_9
Mappelayout_3_10
Mappelayout_3_11
Mappelayout_3_12
wand_modelle
pic_0109
pic_0150
pic_0113_1
DSC_0196
pic_0138
pic_0128_2
pic_0190
pic_0007
pic_0160
pic_0024_0175
IMG_0318-Bearbeitet
IMG_0316

 

 

Penthouse W
Circular Space

Different approaches of spatial subdivision are projected onto an empty last floor of a newly constructed building. In the chosen concept, two built-in elements define the space: a cube and big shelf. While the shelf divides the apartments public space from its private zone, the box subdivides the public zone into living, kitchen and dining areas. Being surrounded by fully glassed facades the polished steel surface mirrors the views on the surrounding city-scape. Apart from two sliding doors there are no doors and you can move in circles through the entire space.

Location: Berlin-Prenzlauer Berg, Germany
Team: Sebastian Felix Ernst, David Kaufmann, Jakob Tigges
Client: Private
Period: 2012